REGISZTRÁCIÓ

Az éves előfizetés mellé saját honlapod elkészítését is felajánljuk.*
Honlap minta

Az alábbi adatlap kitöltésével lehetséges a regisztráció, ami akkor lesz aktiv, ha az általunk emailben küldött díjbekérő bankkártyával, netbanki átutalással vagy Erste bankfióki befizetéssel kiegyenlítésre kerül.Biztonsági kérdés:


* Az igényelhető saját honlap a megadott minta weboldal alapján készülhet, maximum 5 oldal terjedelemmel teljes domain és tárhelyügyintézéssel.

Szakmacsoportokba soroltuk a szakmákat, bármelyiket űzöd kombináltan megjelölhetők a különböző csoportokba tartozó szakmák. Az adatlapon a biztonsági kérdés a netrobotok kiszűrése miatt szükséges. Kérjük az egyszerű matematikai művelet eredményét számmal megadni a megfelelő mezőben.


START Csomag

Megjelenés vállalkozás nevével és elérhetőségével a gyorskeresőben szakma és működési terület szerint. Saját aloldal, ahol bemutatkozó szöveg is elhelyezhető a működési terület és szakmák mellett, illetve a megadott email címre érkező közvetlen üzenetküldést biztosító kapcsolati panel.


BUSINESS Csomag

Saját felhasználói fiók ahova a megadott profilnak megfelelő ajánlatkérések megérkeznek megbízói elérhetőséggel együtt. Megjelenés vállalkozás nevével és elérhetőségével a gyorskeresőben szakma és működési terület szerint. Saját aloldal, ahol bemutatkozó szöveg is elhelyezhető a működési terület és szakmák mellett, illetve felhasználó email címére érkező közvetlen üzenetküldést biztosító kapcsolati panel.


Elérhetőség

info@szakiszolgalat.hu